Hopp til hovedinnhold

Smaksatt. Det sanselige 1700-tallet

Vi ønsker velkommen til et Smaksatt dedikert det sanselige og fantastisk spennende 1700-tallet!
Med oss denne kvelden har vi blant annet Geir Thomas Risåsen, konservator ved Norsk Folkemuseum.

Som alltid kan du forvente et måltid spesielt tilpasset kveldens tema. Velkommen!

Velkommen til et Smaksatt dedikert det sanselige og fantastisk spennende 1700-tallet!

Glomdalsmuseet
29. jan. 2025
19.00 – 21.00

Begrenset antall billetter. Kun forhåndssalg. Billettsalget avsluttes 20. januar.

I høst åpnet vi utstillingen Det sanselige 1700-tallet. Nå kan du se fram til et kveld om samme tema. 

Vi ønsker velkommen til et Smaksatt dedikert det sanselige og fantastisk spennende 1700-tallet! Som alltid kan du forvente et måltid spesielt tilpasset kveldens tema. Velkommen!

I oktober åpnet vi utstillingen "Det sanselige 1700-tallet", om da verden kom til Østerdalen og Solør med nye smaker, eksklusive stoffer nye tanker og ideer.

Geir Thomas Risåsen fra Våler i Solør, er kunsthistoriker, forfatter og førstekonservator ved Norsk Folkemuseum. Risåsen har hatt sentrale roller ved restaureringen av både Det kongelige slott og Eidsvollsbygningen og kanskje har du hørt han formidle i radio og TV? Nå kommer han til hjemlige trakter for å fortelle om det sanselige 1700-tallet.

  • Plakat for arrangementet Smaksatt: Det sanselige 1700-tallet.
    1/1

Billetter

Kun forhåndssalg. Begrenset antall.

Alle billettkategorier inkluderer et deilig måltid. 

  • Voksen: kr. 450,-
  • Honnør: kr. 350,-
  • Tilleggsbillett for innehavere av årskort: kr. 300,-
  • Ledsager: kr. 300,- 

Vann serveres til måltidet. Mineralvann, øl og vin kan kjøpes utenom.

Måltidet på dette arrangementet er tilpasset programmet, og det tas derfor ikke hensyn til allergier.  

Rabattert billett er gyldig sammen med identifikasjon/bevis. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Museum24:Portal - 2025.01.07
Grunnstilsett-versjon: 2