Påske på Glomdalsmuseet

I uke 11 og 12 inviterer vi skoleelever til å lære om påsken.

 • (Foto/Photo)

Bli med å lære mer om hvorfor vi feirer påske.  Vi fokuserer på mangfoldige sanseopplevelser, og lar barna høre, gjøre og smake på påsken. Her lærer barna om den kristne og den jødiske påskefeiringen, og vi ser litt nærmere på hvem denne påskeharen egentlig er. 

For 4.-7.trinn:

Vi fordeler elevene på tre stasjoner med ulikt innhold: fortelling, mat og drikke og aktivitet. Elevene får høre om påsken, lage påskekaker og de får delta i en påskerebus hvor de må leite seg igjennom museet etter spor. Denne stasjonen må ledes av en lærer. Vi kan ta inntil 60 elever om gangen.

 • Pasjonsviser som illustrerer Jesus' lidelseshistorie. Jesus på korset er omgitt av en urskive og bilder som viser historien time for time gjennom Langfredag, fra seks om morgenen til seks om kvelden. Foto: Emir Curt (Foto/Photo)
  1/2
  Pasjonsviser som illustrerer Jesus' lidelseshistorie. Jesus på korset er omgitt av en urskive og bilder som viser historien time for time gjennom Langfredag, fra seks om morgenen til seks om kvelden. Foto: Emir Curt
 • (Foto/Photo)
  2/2