Helgekurs: Kunsthekling i reparasjon og redesign

Ta reparasjon og redesign av klærne dine til nye høyder med den nydelige teknikken kunsthekling!

Kurslærer Katya Bukhantsova er tekstilkunstner og har fordypet seg i teknikken kunsthekling. Med den lager hun fantastiske arbeider, som hun blant anna bruker i redesign av klær. På dette helgekurset lærer hun bort teknikken, som i denne formen ikke er veldig utbredt i Norge, men som gir et hav av muligheter.

Katya er ukrainer, bosatt i Oslo. Hun holder kurs og utstillinger og jobber aktivt med formidling til barn og voksne.

Dette er et helgekurs, som går over to dager:
Lørdag kl. 10-16
Søndag kl. 9-16.

Sted: Glomdalsmuseet (klasserommet)

Kursdeltakere kan spise matpakke i kurslokalene. Museets kafé er også åpen.

Materialer og utstyr kan kjøpes av kurslærer. Deltakerne kan også ta med tynn heklenål om de har.

Det er ingen spesielle krav til ferdigheter for å være med på kurset, men det er en fordel å ha noe basiskunnskap om tekstile teknikker fra før.

Følg Katya her:
@Katya.Bukhantsova
@Heidu_Oslo
@Relove_forever

www.kunsthekling.no
www.katerina.co.ua

Kursavgift:
Ordinær: kr. 1300.
Medlemmer av Elverum husflidslag og innehavere av Annos årskort: Kr. 1100 (kr. 200 i rabatt).

Kurset er et samarbeid mellom Glomdalsmuseet og Elverum Husflidslag.

(via Elverum Husflidslags nettside)

•  (Foto/Photo)