Hopp til hovedinnhold

Glomdalsmuseets venner

Er du glad i og stolt av museet vårt? Går du museumsrunden ofte? Viser du fram museet når du har besøk? En fin måte å vise at du setter pris på området, er å bli medlem!

  • Raker lent mot døra til Petershagen kro.

Glomdalsmuseets venner er en venneforening organisert med eget styre og egne vedtekter. Vi er mange som er glade i museet vårt, og vi hjelper til så godt vi kan der museet har behov.

Venneforeninga har som mål å øke interessen for det flotte museet. Vi bidrar med dugnadshjelp f.eks. når det skal ryddes og rakes langs veier og stier etter vinteren, og vi hjelper til når det er ulike aktiviteter på museet gjennom hele året (stuevakt, vaffelsteking, juleaktiviteter m.m.). Ei gruppe i venneforeninga driver apotekerhagen. Vi har også bidratt med å skaffe midler og arbeidskraft til ulike prosjekter når museet har spesielle ønsker om det. 

Det er valgfritt å delta på dugnad. Vi har mange passive medlemmer også. Som medlem får du rabatt på billett til museet og rabatt på kaffe og vaffel. Innimellom arrangeres medlemsmøter med foredrag eller egne omvisninger.

Send navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer til:

Inger Johanne Flagstad: ijflagstad@hotmail.com eller Toril Jømne: tjomne@online.no

Medlemskapet gjelder fra når du har betalt 200 kr til konto 1822 1516431.

Velkommen til oss!

  • Glomdalsmuseets venneforening tar en velfortjent matpause utenfor Petershagen kro, under en dugnad.
    1/1
Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1